Kære alle
Vi er nået til 3. sidste spillerunde i grundspillet af herrernes 1. division. Vores spillere i Grindsted vil gøre alt for, at der minimum kommer to kampe mere, da de stadig har mulighederne, for at skulle spille om oprykningen til håndboldligaen.

Vores spillere er tørstige efter at komme ud og skulle spille igen efter 16 dages kamppause, hvor forrige kamp bød på et nederlag mod daværende sidsteplads i 1. division HC Odense. Trods den store opbakning i Dalumhallerne fra ungdomsspillerne i klubben, formåede vores herre ikke at tage en sejr med hjem, hvilket har været en stor drivkraft de seneste to uger i træningslokalet. Holdet skal møde ES Vendsyssel, der i skrivende stund indtager sidstepladsen i rækken, men man skal ikke tage fejl. Der kommer et hold med store individuelle kvaliteter, som har kniven for struben, hvis de vil have endnu en sæson i 1.division.

Spillerne fra GGIF er derfor indstillet på en svær kamp, hvor der skal to point på kontoen, hvis de stadig selv vil kunne afgøre, om de skal forlænge sæsonen. Det kræver en stor fight krydret med godt spil og udstråling, hvis  herrerne vil stå med de to point på lørdag i Lynghallen.

Første kamp mellem de to hold endte også med en sejr til vores hold efter en tæt kamp, hvor modstanderen fra Vendsyssel først bukkede under med et kvarter igen.

Vi håber derfor meget på at se dig i Lynghallen på lørdag d. 26.03 kl. 16.00, hvor vores trofaste fangruppering fra Grindsted Blue Army vil lede an i opbakningen til vores herre, når de går på banen for en sejr i de sidste afgørende kampe.

Vi glæder os til at se dig!
GGIF

Scroll to Top