Sæsontilmelding 2023/2024

Hej, og velkommen til GGIF Håndbold!

Vi er rigtig glade for at se dig og glæder os til din tilmelding. Inden du fortsætter, vil vi gerne give dig lidt information.

Frivillighed er en stor del af vores klubs succes, og som medlemmer af klubben tager alle aktiv del i at hjælpe til ved forskellige lejligheder, omkring dit/dit barns hold eller ved større arrangementer. Det giver et super godt socialt liv i klubben, og det vi får ind ved hjælp af vores frivillige arbejde har stor betydning for klubbens økonomi og er med til at holde kontingentet nede.

Vi har nogle faste arrangementer, vi kommer til at bede om hjælp til i løbet af året, og i udgangspunkt beder vi om at alle familier hjælper ved to arrangementer:

  1. Vores eget årlige stævne, VB Cup, den 22-24 september, 2023, OG
  2. ENTEN julefrokosten i Lynghallen den 2. december, 2023, som vi holder sammen med GGIF Fodbold, ELLER cykelløbet Stjernetour den 4. maj, 2024, hvor vi hjælper cykelklubben i Grindsted med at få deres arrangement til at forløbe glat.

Derudover kan der eventuelt komme andre opgaver, hvis vi bliver tilbudt at hjælpe mod betaling til klubben. Alle opgaver er absolut overkommelige og det er en super hyggelig måde at mødes i klubben på.

I hører fra os snart – og vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Scroll to Top