Håndboldskole udvalget siger tak

Håndboldskolen er slut for denne gang, og vi synes, at det har været 3 fantastiske dage, hvor spillerne har mødt mange nye holdkammerater og også nye trænere. I år har trænerne været: En tidligere landsholdsspiller, en håndboldligaspiller, en divisionstræner, en talenttræner fra Herning, og ikke mindst vores egne herrer og damer fra 2. og 3. division, samt vores fantastiske ungdomstrænere fra klubben.

Endnu engang også en stor tak til vores sponsorer som i år var Blue Water, Den Jyske Smed, REMA 1000, Klaus P, Handelsbanken og Intersport. Vi er meget taknemlige for, at I vil være med til at skabe disse oplevelser for vores spillere. Også tak til fotograf Martin Jacobsen, samt til Magion for at stå for forplejningen igen i år. Tilbage er der kun at sige tak for i år. Vi håber at se jer allesammen, når træningen igen starter op efter sommerferien…

Der er taget mange billeder og videoklip de tre dage – klik ind på GGIF Håndbolds Facebook side eller her på hjemmesiden under: “Billeder” i menulinjen.

Scroll to Top