Vellykket afvikling af U6-U9 håndboldskolen

GGIF-håndbold havde i weekenden 31. august – 1. september afvikling af håndboldskole for de 5-9 årige. En skole som igen i år voksede og havde hele 57 deltagere, hvilket er rekord for den gruppe.Det var en weekend fyldt med håndboldøvelser, men også med leg og læring.

”For os er det ikke så vigtig, at man bliver verdensmester i denne alder. Det gælder mere om at skabe interessen for håndbolden og samtidig kunne agere i en stor flok med stor aldersforskel.

Nogle vil måske synes, at der er rigtig stor forskel på, hvordan man er som 5-årig kontra en 9-årig, men det er der taget højde for på skolen.

Vi deler dem i 3 forskellige grupper den første dag, så man træner med dem man skal spille med i hverdagen. Når vi så på dag 2 laver en fælles håndboldprøve med 10 forskellige håndboldrelaterede opgaver, så er prøvernes sværhedsgrad tilpasset efter, hvor gammel man er.

Vi håber med skolen, at børnene kan danne sig et netværk på tværs af køn og alder. Ikke kun i klubben, men også på tværs af byens tre skoler. Det har vi med succes set de hos de tidligere årgange, og det er nu 3. år vi arrangerer vores egen skole, udtaler håndboldskole udvalget.

Se masser af billeder af glade børn på håndboldskolen – her!

Scroll to Top