Ung stregspiller forstærker herrerne til den kommende sæson

Fra sommer bliver herrernes trup forstærket med endnu en spiller. Det drejer sig om 20-årige Nikolaj Keller der de seneste to har spillet for TM Tønders 1. divisionshold. Nikolaj er oprindeligt fra Sønderborg og har fået sin håndboldopdragelse i SønderjyskE, inden han drog til Tønder for at få mere erfaring.

Nikolaj Keller om skiftet: “Jeg har lært rigtig meget i mine to år i Tønder, men har nu brug for at få en større rolle for at fortsætte min udvikling. Her ser jeg Grindsted som det perfekte match og efter den første prøvetræning var jeg slet ikke i tvivl om det var det rigtige sted for mig. Der er en utrolig god træningskultur og en overvældende lokal opbakning til projektet”.

Træner Flemming Pedersen udtaler: “Vi har ledt efter en stregspiller som supplement til Hjalmar og har bevidst ledt efter en 2 vejsspiller, så vi har to forskellige typer til positionen. Det har vi fundet med Keller, der med sine 100 kg og knap 2 meter kan give nye muligheder i vores spil Han er en hårdtarbejdende ung spiller der stadig har et udviklingspotentiale og derfor bliver det spændende at se , hvad det større ansvar og mere spilletid vil betyde for hans udvikling. Vi ser frem til at byde Nikolaj velkommen i Grindsted trøjen”.

Husk at det er på fredag herrerne har den vigtige topkamp i Faaborg. Der er bus for kr. 50 fra Lynghallen – tilmelding foregår på facebook.

Scroll to Top