Lørdag dannede Magion rammen for DGI stævne for U5-U9 hold. Det var blot sæsonens andet stævne, og mange af børnene havde pga. cororna ikke spillet kampe sidste sæson. Det var derfor en flok meget ivrige og forventningsfulde børn og trænere, der mødte op i Magion til de første kampe kl. 10.

Da programmet blev lavet først på ugen var der tilmeldt 32 hold – hvoraf Grindsted GIF udgjorde de 13 af holdene. Der er ingen tvivl om, at Grindsted har en af de største børnegrupper i område. 
Desværre indløb der en række corona-relaterede afbud i løbet af i går, så programmet måtte ændres adskillige gange. Det gav lidt udfordringer, da nogle hold kom til at spille i andre puljer, end de havde tilmeldt sig, og kamptiderne var for mange hold blevet ændret. Det virkede dog til, at alle hold accepterede ændringerne og var indstillet på at få det bedste ud af dagen. 

Der blev spillet en masse kampe og mange fik sved på panden, så stævnet må siges at have været en succes. 

Efterhånden som holdene blev færdige fik spillerne en lille eringdringsgave overrakt af DGI maskotten Diggi.

Fra U5-U9 trænerne skal lyde en stor tak til de forældre, der hjalp til i Magion bl.a. med oprydning efter stævnet, der skal også lyde en tak til de U11 piger og drenge, der bemandede dommerborderne. En helt særlig tak skal gå til Simon Hjorth, Max Riemann og Frederik Rahbek for at tage imod udfordringen at dømme/vejlede kampene på kortbanen. Sejt! 

Dagens skulderklap skal uden tvivl gå til 13 årige Frederik Rahbek. Han mødte op i Magion kl. 9.15 for at hjælpe med at sætte stole og mål op. Derefter var han træner for U7 drenge, som han til dagligt hjælper med at træne. Da de var færdige med at spille trak han i Diggi maskot-dragten og udleverede gaver til alle børnene samt stillede op til uendelige mange fotograferinger med børnene. Afslutningsvis vejledte/dømte han 5-6 kampe, indtil stævnet var slut. Frederik var i øvrigt en af de sidste, der forlod Magion, da vi var færdige med at rydde op. Det er en ung fyr med det rette klub-hjerte, som klubben kan være stolt af!

Scroll to Top