U18 herrehold i GGIF regi

Fra den kommende sæson vil der også være et u18 herrehold i GGIF regi. I samarbejde med IKA er det lykkedes at etablere fundamentet til et u18 hold, som kommer i forlængelse af det succesfulde herre-senior projekt, der startede for 2 år siden og for kort tid siden kulminerede med en oprykning til 2.division.

Formand Michael Steen-Andersen udtaler:
Vi er rigtig glade for, at vi nu også kan have et U18 hold i klubben, og har oplevet rigtig positiv interesse for projektet. Specielt har der været et rigtig godt samarbejde med Billund IF, så vi sikrer at vi i kommunen har et tilbud til alle, uanset om man vil den elitære vej, eller man vil træne 2 gange i ugen.

Foreløbig er der en stærk stamme på 8 spillere, og derudover er der dialog med 3-4 mere som er interesserede i at være en del af holdet.
Til at træne holdet er ansat Jacob Vinholt Pedersen, som i år har været at finde i GGIF som spillende assistenttræner for 3.divisions herrerne. Jacob er til sommer færdiguddannet cand.scient i konkurrence og eliteidræt og har tidligere spillet håndboldliga for KIF Kolding København og SønderjyskE. Han har fungeret som ungdomstræner i Kolding IF, hvor det blandt andet er blevet til U16 DM guld og U18 DM bronze, hvor flere af spillerne idag er at finde i 888-ligaen og 1.division. Derudover vil Jacob fra sommer bosætte sig i Grindsted på Tyttebærvej, her etablerer IKA et akademi hvorfra 5 af spillerne til holdet også kommer. Derudover vil Jacob være et gennemgående led både i IKA træningerne, klubtræningerne og den fysiske træning således at vi opnår en stærk synergieffekt mellem de tre arenaer.

Jacob Vinholt Pedersen udtaler:
Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang med arbejdet, og jeg synes allerede vi har fået samlet en god gruppe af spillere som har et stort potentiale og er indstillede på at arbejde hårdt for tingene. Alle drengene har commitet sig til både at være en del af holdet og følge IKA træningen samtidig, og det betyder at alle spillere kommer op på 4 håndbold pas og 3 styrketræning i ugen, og giver os dermed optimale muligheder for at udvikle den enkelte maksimalt.

Holdet vil bestå af en god blanding af spillere som flytter ind på akademiet, enkelte som vil pendle frem og tilbage og så en gruppe lokale drenge, som med den ekstra træning forhåbentlig kan tage lige så store skridt som vi har set med spillere som Nicklas Bjørn, Magnus Idorn og Rasmus Jakobsen på senior-holdet gennem de seneste to sæsoner. Derfor er det også naturligt at U18 holdet vil træne tæt sammen med 2.divisions herrerne, så de unge kan lære af seniorerne, og så får vi forhåbentlig nogle af disse drenge af se på 1.holdet indenfor en årrække.

Hvis man er interesseret i at høre mere om holdet kan Jacob kontaktes på 25 39 30 46

Scroll to Top