U17 drenge samles i Billund Grindsted Håndbold

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kære U17 drengespillere

Fra den snart kommende sæson, 2019-2020, vil der ske ændringer for U17 drenge i Billund IF og GGIF Håndbold. De to foreninger er gået sammen om at skabe det bedst mulige set up for jer, og vil fremadrettet være et holdfællesskab kaldet Billund Grindsted Håndbold.

Årsagerne til dette er i bund og grund ret simple, vi vil skabe et langtidsholdbart U17 set up med god træning og et stærkt fællesskab. Det tror vi på vil ske, hvis vi gør det sammen. Jeg, Rikke Wildenschild, vil fungere som træner for holdet i et samarbejde med Per Vig og Thomas Theilgaard samt Anne Krogh som holdleder. I vil træne 1 gang i Billund på samme tid som U15 drengene, og 1 gang i Grindsted i et overlap med U19 drengene. På denne måde skaber vi gode betingelser for at lave gode, udviklende træninger.

Vi afholder informationsmøde og træning mandag den 10. juni (Pinse mandag) kl 11-1300 i Lynghallen. Her vil vi naturligvis uddybe nærmere om selve dagligdagen og andre praktiske ting, der måtte være. Jeg vil gerne have tilmelding eller evt. afbud senest tirsdag den 4. juni.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.

På vegne af Billund Håndbold og GGIF Håndbold

Rikke Wildenschild

Tlf. 2242 8890 // Mail skov_91@icloud.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top