Trænerteam for U17 og U19 drenge på plads

Sideløbende med den flotte udvikling på seniorsiden, hvor 1. holdet har bevæget sig fra Serie 1 til 1. division på 4 sæsoner, har ungdomsafdelingen også været i en rivende udvikling.

U19 drengene har de seneste 3 sæsoner opbygget en stærk træningskultur, i tæt samspil med Talent Billund og 1. holdet, og fungerer i praksis som 2. hold ift. træning og kamp for de unge spillere.

Næste skridt i udviklingen bliver nu at øge ressourcerne omkring U17 holdet, så vi i fremtiden får et naturligt flow fra U15 til U17 til U19 og senior.

Derfor er Michael Madsen fra næste sæson ansat som assistenttræner på U19 og cheftræner på U17 drenge.

Michael er 26 år og kommer med erfaring fra U15 drenge i Silkeborg og Herning, og han træner i år U17 piger i HIH. Han passer rigtig godt ind i klubbens værdier om ydmyghed og hårdt arbejde, og vi ser det som et perfekt match til at udvikle vores ungdomsafdeling endnu mere de kommende år.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af GGIF Håndbold. Det er rigtigt seriøst og utroligt spændende set-up, som jeg bliver en del af, og som jeg glæder mig til at bidrage med mine ideer og kompetencer til. Jeg håber at bidrage til den flotte udvikling klubben er i, og at vi kan udvikle de unge talenter fra U17 og U19 til at begå sig på 1. divisions holdet i fremtiden”.

Jacob Pedersen, der er assistent træner for 1. division herrer og ansvarlig for U19 drengene, fortsætter i rollen næste sæson, så der i fremtiden også vil være en tæt tilknytning for de unge talenter til 1. holdet.

Rolf Ravn der er udviklingsansvarlig i klubben og spiller for 1. holdet, er involveret i samspillet på tværs af årgange og tilknytningen til Talent Billund, så vi hele tiden får det optimale tilbud – både for dem så vil lidt mere med deres sport, og dem der ikke har så store ambitioner.

Med denne opgradering af set-uppet håber vi at skabe endnu bedre rammer for de lokale spillere samt også at være et attraktivt tilbud for udefrakommende U17 og U19 spillere i fremtiden.

 

Scroll to Top