Trænere U4 mix: Det er igen i år familien Strebøl, der står for træningen af klubbens aller yngste spillere. Sidste sæson havde Jenny lillebror Aksel ved hendes side, men denne sæson er det lillesøster Signe, der skal hjælpe hende. Det er Jennys anden sæson som træner i klubben, men hun har også 5 års trænererfaring fra gymnastik. Jenny spiller selv håndbold på U19 holdet. Signe skal i gang med hendes første sæson som håndboldtræner. Hun er dog ikke helt uvant som træner for børn i denne alder, da hun i sidste sæson var gymnastiktræner på et mor-far-barn hold, hvilket hun også skal være i den kommende sæson. Signe spiller også selv håndbold – hun er på et af klubbens mange U13 pige hold. Jenny og Signe en vokset op med en mor, der er dagplejer, så de er meget vant til børn i denne alder.

Trænere for U5 mix Til den kommende sæson er Ida Skov igen at finde som træne for U5 gruppen. Denne gang får hun hjælp af Alberte Bremer og Gry Riemann, der begge spiller for U13 pigegruppen i klubben. Det er Ida´s anden sæson som træner i GGIF trøjen. Hun tog en træneruddannelse, mens hun gik på Hellebjerg Efterskole, hvorved hun også fik en masse erfaring. Alberte og Gry har ikke været trænere før, men de meldte sig straks, da de blev spurgt, om de havde lyst til at prøve kræfter med at være træner. Begge var friske på udfordringen, og de glæder sig til at overføre noget af deres håndboldglæde til de små håndboldspillere i denne gruppe.

Trænere for U6 mix Kristina Eliseholm debuterede som træner sidste sæson, hvor hun sammen med Ida trænede U5 spillerne. I år har hun valgt at rykkede med spillerne op til U6, så spillerne får et kendt ansigt med, nu hvor de skal til at deltage i stævner og spille kampe. Emil Mogensen og Victoria Folsach skal hjælpe Kristina med træningen. Det er deres første sæson som hjælpetrænere, men de glæder sig rigtigt meget til at kunne lære U6 spillerne en masse håndbold. De har begge spillet håndbold i klubben i størstedelen af deres liv, og i denne sæson kan Emil ses på U13 drengeholdet, mens Victoria vogter målet på et af U13 pigeholdene.

Trænere for U7 mix Trænerteamet, Sanne Kristensen og Morten Lykkeberg, fra sidste års U6 gruppe har heldigvis sagt ja til at følge spillerne en sæson mere, nu hvor de bliver U7 spillere. Det var begge deres første sæson sidste år. Sanne og Morten supplerer hinanden rigtig godt – Sanne har stor erfaring som gymnastiktræner for denne aldersgruppe, mens Morten har spillet håndbold i mange år, og derfor har et godt kendskab til håndbold spillet. Til denne sæson får de hjælp fra Frederik Rahbek, der skal i gang med hans første sæson som træner. Han glæder sig helt vildt til at lære og vise meget af det, som han selv har lært som håndboldspiller. U7 spillerne vil helt sikkert synes godt om, at blive inspireret af Frederik, der spiller for U13 drengene i klubben.

Trænere for U8 mix: Trænerteamet for U8 er kendte ansigter alle sammen – nemlig Nanna Sørensen, Rune Dam og Bettina Eliseholm – der alle var trænere for den daværende U7 gruppe i sidste sæson. Det er er en meget stor gruppe, der til den kommende sæson skal spille på en større bane, så derfor er der blevet koblet en træner mere på gruppen. Det er en gammel kending, der vender tilbage – nemlig Suzie Juhl der var en del af trænerteamet, da gruppen var U6 spillere. De 4 trænere er enige om, at størstedelen af motivationen for at være trænere for denne gruppe er, at det er spændene at følge den udvikling, der sker med børnene igennem en sæson. Desuden er det en god måde for de fire trænere at være sammen med deres børn og mange af deres kammerater, da de alle fire er forældre til et barn i denne gruppe.

Trænere for U9 piger: Anna Nissen, Teresa Fyhn og Katrine Holm skal alle være trænere for første gang. De er overbeviste om, at det bliver en god og sjov oplevelse. De glæder sig helt vildt til at påbegynde træningen. Pigerne kender hinanden særdeles godt, da de har spillet håndbold sammen siden de var helt små. Med så mange års erfaring som spillere, var det helt oplagt for dem at vælge at blive trænere, så de kan lære en flok håndboldspillere en masse af det, som de selv har lært gennem årene. Alle tre piger spiller håndbold på klubbens U15 pigehold.

Trænere for U9 drenge Efter et par års pause er Tiago Fyhn og Jonas Krog igen klar til at være trænere. De har spillet sammen i klubben i mange år, men dog ikke sidste sæson, da Jonas var på idrætsefterskole. Nu er han hjemme igen, og de er klar til at tage imod en flok U9 drenge, der helt sikkert vil møde to friske fyre, der er klar på en masse sjov og inspirerende håndboldtræning. Tiago og Jonas vil igen i denne sæson være at finde på klubbens U17 drengehold.

Trænere for U11 piger: Børneafdelingens absolut største gruppe får igen i år et rigtig godt trænerteam – et team med en god blanding af erfaring og ungdommens friskhed. Bjarne Pedersen, Marianne Damm, Kim Nissen og Tommy Borg hører nok mest til i den første kategori, mens Laura Højbert og Kirstine Jensen vil være det ungdommelige friske pust. Laura og Kirstine, der begge spiller på klubbens U15 hold, samt Kim og Tommy var også en del af trænerteamet for U11 pigerne sidste år, mens Bjarne og Marianne er kommet til. Bjarne og Marianne har tidligere været trænere, men de har holdt lidt pause, men er nu igen klar. Det er en stor opgave at tilrettelægge en træning, hvor så mange spillere på meget forskellige niveauer skal gå fra træningen med en oplevelse af, at det har været sjovt, lidt hårdt og lærerigt, men med dette trænerteam skal det nok lykkes i denne sæson – igen!

Trænere for U11 drenge: Trænerteamet for U11 drengene er helt nyt og består af Mikkel Voss, Frederik Jørgensen og Hubert Rudnicki. Mikkel har spillet sin børne- og ungdomsår i Billund IF, men flyttede til GGIF i 2019. Han spillede dog ikke sidste sæson, da han var på idrætsefterskole. Frederik har spillet de sidste mange sæsoner i Ribe. Forrige år var han også på idrætsefterskole. Han har tidligere været børnetræner. Hubert er en ”gammel kending” for U11 drengene, da alle spillerne har haft ham som træner enten i sæsonen 2019/2020 eller 2020/2021. Det bliver helt sikkert et godt trænerteam. De flytter alle tre ind på akademiet på Tyttebærvej i løbet af sommeren, og de skal være en del af henholdsvis U17 og U19 holdene i klubben. Fælles for dem alle tre er, at de ønsker at lære drengene en masse håndbold på en god og sjov måde og samtidig give dem en masse gode oplevelser og skabe et godt fællesskab.
Scroll to Top