Tak til alle

Kære alle

I den forløbne weekend havde vi fornøjelsen for 6. gang at afholde DJS Cup i GGIF Håndbold.

Med de fantastiske rammer vi har til rådighed i Magion, Lynghallen og nu også Viadukthallen i Filskov og ikke mindst svømmehal, bowlinghal og skolefaciliteterne omkring, så blev DJS Cup også for 6. gang en stor succes. I alt havde vi besøg af 1023 spillere/trænere fordelt på 90 hold fra 18 forskellige klubber.

Der blev spillet 215 håndboldkampe – mere end 93 timers håndbold. Og der blev skabt en masse anden aktivitet fra glade børn og unge, som bare giver den gode atmosfære!

Mange roser kom forbi stævnekontoret hvilket vi er meget stolte af – roser der gik på super gode faciliteter, søde hjælpere, lækkert mad og meget mere. MEN… Vi kunne ikke afholde et sådan stævne med succes og ros uden de frivillige hjælpere!

Sætter vi lidt tal på her, så har 78 frivillige hjælpere været i gang i 467 timer fordelt på de tre dage… 6 timer i snit pr. person! Derudover kommer vores senior herre- og damespillere, som dækkede dommerborde i hallerne ved samtlige kampe fredag og lørdag.

Vi vil fra DJS Cup udvalget sige en stor TAK for opbakning og hjælp under stævnet.

Vi håber naturligvis at se jer igen næste år!

Har I ris eller ros vedr. jeres oplevelser under stævnet, vil vi blive glade hvis I melder tilbage til os med jeres kommentarer, så vi kan blive endnu bedre til at afholde håndboldstævne J Brug gerne mailen djscup@ggif-handbold.dk

De bedste hilsner fra

DJS Cup Udvalget

GGIF Håndbold

PS: Som en ekstra tak, var der en lille hjælperkonkurrence blandt de frivillige i weekenden, hvor hjælperne alle havde et lod pr vagt de havde under stævnet.

Vinderne blev udtrukket søndag af en U10 spiller J De heldige er:

Gavekort til BUTIK’N:

  • Line Brændstrup
  • Ole borg
  • Lotte Jensen

Gavekort til Østergaard Automobiler:

  • Hedi Dyhrberg
  • Karina Hansen
  • Lisbeth Holm Jensen
  • Line Brændstrup
  • Rikke Pedersen

Tillykke til de heldige hjælpere.

 

Scroll to Top