Tak for hjælpen

Kære hjælper til Vestjysk Bank Cup

Årets håndboldstævne, som vi netop har afviklet med stor succes, betyder utrolig meget for klubben, ikke kun økonomisk, men også socialt. Vores ungdomsspillere elsker at heppe på hinanden, være sammen på kryds & tværs af holdene, spille en masse håndbold – ja i det hele taget elsker de bare at være til stævne.

Vi har i stævneudvalget, brugt rigtig mange timer på at planlægge og samle alle trådene, men vi kan ikke løfte opgaven med så stort et stævne, uden al den hjælp vi har fået fra alle jer frivillige. Tak for det.

Der har i år været en del førstegangshjælpere, der har været mange som har været med i flere år, der har været en del bedsteforældre og der har været hjælpere, som havde tilknytning til GGIF Håndbold for måske 15 år siden.

Hver og en af jer er uundværlige og heldigvis hører vi fra flere af jer, at det er et godt og hyggeligt stævne at være medhjælper ved.

Vi har i år haft ca. 1100 deltagere og vi har afviklet 230 kampe. Der har været 141 vagter der skulle fordeles blandt vores 97 hjælpere. De 97 hjælpere har tilsammen brugt 640 mandetimer på at få bemandet haller og skoler samt sørget for, at alle vores stævnedeltagere har fået fyldt maverne, så der var energi til at spille håndbold.

Udover disse hjælpere, så har vores egne dame/herre seniorhold, U17 & U19 spillere hjulpet os, med at bemande dommerbordene rundt i hallerne.

Nu går evalueringen af dette års stævne i gang og inden længe, så er vi såmænd i gang igen med at planlægge næste års stævne, som kommer til at ligge i weekenden 16-18 september.

Har i ris, ros eller gode ideer, så send det gerne til mig på mail senest 30/9, så vil jeg tage det med til vores evalueringsmøde.

Vi håber på, at I alle sammen har lyst og mulighed for at give en hånd med, når vi næste år inviterer til Vestjysk Bank Cup i GGIF Håndbold.

På gensyn i 2022 og MANGE TAK FOR JERES HJÆLP.

På vegne af hele stævneudvalget

Lene Black Tullesen

Tullesenlene@gmail.com

Scroll to Top