Kære alle
Så skal vi til det igen! Der er ny kamp for herrerne i 1. division, når de lørdag d. 08.10 kl. 16.00 i Lynghallen tager imod nedrykkerne fra ligaen TMS Ringsted.
Vores spillere tog desværre ikke point med hjem fra Otterup i sidste weekend, og det har været en hård start på sæsonen for byens hold. Kampen på Fyn blev symptomatisk for holdet, hvor de sidste 10 min. ikke blev forvaltet på den rigtige måde, og en føring blev formøblet.
Marginalerne, heldet og dygtigheden har flere gange, i de første kampes døende minutter, svigtet for herrerne, og der bliver trænet ihærdigt for at få vendt den tendens.
Første mulighed for det er på lørdag, når TMS Ringsted skal besejres. Holdet har beholdt flere af profilerne fra forrige sæson i ligaen, og de møder op i Grindsted med dygtige spillere overalt på banen. Det er derfor en svær opgave for vores hold, der skal prøve at følge op på det uafgjorte resultat mod HØJ Elite, sidst de spillede kamp i Lynghallen.
For at det kan lade sig gøre, har herrerne brug for din opbakning! Vi lover, at der bliver gang i den på banen og lægterne, når klubbens egen fangruppering Grindsted Blue Army står for at føre an, når det kommer til opbakning til vores 1. divisions hold.
Vi håber meget på at se netop dig på lørdag d. 08.10 kl. 16.00 i Lynghallen.
God kamp!
GGIF

Scroll to Top