Rasmus Jakobsen giver stafetten videre

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Da projektet med klubbens bedste herreholdet startede for nu 2,5 sæson siden, sprang lokale Rasmus Jakobsen til i sidste øjeblik som eneste målmand på holdet. Dengang spillede holdet i serie 1, og idag har man konsolideret sig på 5. pladsen i en meget stærk 2.divisions pulje.

Rasmus har indtil for nylig været primære målmand på holdet og har dermed haft enorme aktier i holdets flotte udvikling. Fra sommer skal der to andre målmænd på holdkortet, da Rasmus vælger at trappe ned og prioritere sine kræfter som ungdomstræner i klubben.
Rasmus udtaler: “Jeg sprang til for at hjælpe klubben med det her projekt, så de unge spillere kunne få nogle rollemodeller, som jeg selv gerne ville have haft, da jeg var ungdomsspiller. Jeg føler nu, at vi er lykkes med dette og min drivkraft er ikke til at træne og tænke så meget håndbold, som det kræver at være med på det her niveau. Til februar starter jeg også på læreruddannelsen i Jelling, og blandt andet i den forbindelse vil jeg gerne prioritere min tid anderledes. Jeg vil fortsat være omkring holdet socialt og hjælpe til, hvis der er brug for det. Derudover ønsker jeg at prioritere mit arbejde som ungdomstræner i klubben, hvilket jeg er meget glad for”.

Træner Flemming Pedersen græder med det ene øje og smiler med det andet: “Vi var aldrig nået dertil, hvor vi er idag uden Rasmus’ indsats. Han har udvist et forbilledligt vinderinstinkt de seneste år og har leveret et utroligt stabilt niveau for så ung en målmand. Samtidig har jeg også kæmpe respekt for den ærlighed Rasmus udviser ved at melde ud, at han ikke ønsker at fortsætte og dermed hellere vil give plads på holdet til nogle andre. Samtidig viser det hvor stort et klubmenneske han er, når han stadig vil være omkring holdet og bruge en masse tid på at træne klubbens børn og unge”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top