Opstart for 1. div. herrer

1. divisionsherrerne begyndte i dag træningen frem mod sæsonstart den 5. september, hvor man starter på udebane mod HC Odense. Turneringsplanen ligger næsten fast, men der kan stadigvæk komme små ændringer.
Træningen i dag stod primært på BIB-test, men efter lungerne var blevet blæst igennem, blev der også kastet lidt med bolden.

Flemming Pedersen var glad for, hvad han så:
”Det var dejligt at få bekræftet, at aftalen om 5 gange fysisk træning i ugen er blevet efterlevet. Det giver os en god ballast, både i forhold til at undgå skader, men også til at vi kan koncentrere os om at udvikle både holdets og spillernes tekniske og taktiske færdigheder”.

Herrernes opstartsplan består indtil videre af 4 træningskampe:
Tirsdag den 4. august mod TM Tønder (1. div) i Lynghallen
Mandag den 10. august mod Faaborg ØH (2. div) i Middelfart
Onsdag den 12. august mod AGF (2. div) i Lynghallen
Lørdag den 22. august mod Skive FH (1. div) i Skive

Første hjemmekamp bliver lørdag den 12. september i Lynghallen, hvor Otterup HK kommer på besøg. Vi sælger stadigvæk sæsonkort for Kr. 400 på https://www.ggif-handbold.dk/saesonkort/ – husk at prisen på sæsonkort stiger til Kr. 475,- ved køb efter 15. august.

Turneringsplanen kan ses via app’en DHF Håndbold og DHF’s hjemmeside, men kan også findes via flashscore app’en og på www.tophåndbold.dk.

Scroll to Top