Nye Covid-19 restriktioner

Fra mandag den 26. oktober er der indført nye restriktioner i foreningslivet. Disse har de konsekvenser at vores damehold i 2. div og serie 1 samt vores to serie 2 herrer holds turnering, da de er sat på pause. Samtidig vil forsamlingsforbuddet gøre, at der for spillere over 21 år kun må være 10 personer til træning ad gangen.

1. divisionsherrerne er undtaget af de nye restriktioner, da 1. division er en eliterække, og derfor vil de kunne træne og spille kamp på normal vis. Til hjemmekampene i 1. division kan vi stadigvæk have op til 500 siddende tilskuere, og da vi afvikler resten af kampene i Magion, har vi god plads og kan sørge for god afstand til alle. Den eneste ændring til hjemmekampene vil være kravet om, at man som tilskuer skal være iført mundbind, når man bevæger sig rundt i hallen. Når man sidder på sin plads, behøver ingen at bære mundbind.

Børne- og ungdomsholdene fortsætter også helt normalt. Her er det også ændringen omkring mundbind, der betyder, at man skal være iført dette, når man bevæger sig rundt i hallen – både før og efter træning samt i forbindelse med kampe. Vi opdaterer løbende vores retningslinjer til træning og kamp på hjemmesiden, hvor man kan læse mere.
Kravet om mundbind er gældende fra 29. oktober – børn under 12 år er fritaget fra at bære mundbind.

Se retningslinjer for kampe i Lynghallen her.

Scroll to Top