Ny ligasponsor og ny forlængelse

Det er en stor glæde, at GGIF Håndbold har fået en ny lokal virksomhed, som ny sponsor i klubben. Det er Scanregn A/S, som har tegnet et 3 årigt ligasponsorat. Ligeledes en stor glæde at oplyse, at a. hartrodt har forlænget deres ligasponsorat med yderligere 3 år.

Lasse Elbæk Nielsen fra Scanregn udtaler:
”Vi er efter en kortere pause stolte over endnu engang at have indgået et sponsorat med GGIF Håndbold. Vi kan nemlig rigtig godt lide idéen om at bakke op om vores lokale helte på håndboldbanen.
Det er skønt at se, hvor godt førsteholdet klarer sig i 1. division og nu med en oprykning til håndboldligaen. Men, vi sætter lige så meget stolthed i at støtte de helt små – og vi ved jo alle, at de store drømme starter et sted, så at støtte ungdomsrækkerne betyder meget for os.
Vi glæder os meget til at blive en del af GGIF Håndbold! ”

Ulrick Kristensen fra a. hartrodt:
Med et lokalkontor i Billund, og med ønsket om at skabe relationer, samarbejde og synlighed for vores trods alt beskedne virksomhed, søgte vi en forening, som samtidig har så stærk en kultur, ånd og et ”produkt”, vi som virksomhed ser de rigtige værdier i. Derfor finder vi det også kun naturligt at forlænge vores aftale med GGIF håndbold.

Vi byder Scanregn velkommen igen i GGIF Håndbold og glæder os over den nye aftale med a. hartrodt. Støt vores sponsorer – de støtter os

Scroll to Top