Så skal vi til det igen. Vores herrehold skal prøve at følge op på sidste weekends flotte uafgjorte resultat mod HØJ på udebane. Grindsted indtager lige nu fjerdepladsen i 1. division, og de er begyndt at kigge op af i tabellen. Det kræver en ydmyg tilgang til alle kampe, hvor vores drenge vil møde hold, der kæmper for at undgå nedrykningsspillet.

På søndag d. 06.02 kl. 16.00 i Lynghallen skal vores hold møde TM Tønder, der kommer for at tage revanche fra sidste opgør mellem de to klubber. Det endte ud i en tæt affære efter vores herre i første halvleg havde spillet modstanderen ud af banen.

Spillerne fra Tønder viste høj moral og kæmpede sig tilbage i kampen, hvor vores hold til sidst kunne ånde lettet op og tage fra ”helvede i syd” med to point.

TM Tønder kommer med selvtillid til Grindsted efter at have brudt førerholdet fra HC Midtjyllands solide stime på 14 sejre i træk, efter Tønders målmand tog et straffekast efter tid og sikrede en uafgjort. Søndagens modstander er et hold, der har mange dygtige spillere på holdkortet, og GGIF skal være parat på en intens fight og solidt spil, hvis de vil forsætte stimen med point i kampene.

Det bliver en svær opgave, men det er bestemt en opgave, som byens hold skal kunne overkomme, hvis de vil være med i toppen.
Vi byder dig derfor velkommen til en fed håndboldkamp søndag d. 06.02 kl. 16.00 i Lynghallen!!

Inde i hallen vil stemningen bliver anført af vores egen Grindsted Blue Army, der vil sørge for, at der kommer gang i hallen, når vores drenge løber på banen.


Vi glæder os til at se jer!

Scroll to Top