Ny stregspiller til herrernes førstehold

Når næste sæson skydes i gang for førsteholdet i GGIF, bliver det med tre dygtige stregspillere på holdkortet.

19-årige Hjalmar Andersen, der hidtil har spillet for TMS Ringsted i 2. division,  kommer nemlig til klubben. Han har været en del af IKA-afdelingen i Ringsted, hvor han boet og spiller. Ny rykker han ind på IKA-afdelingen i Kolding og skal uddanne sig til fysioterapeut.

”Jeg har valgt at takke ja til tilbuddet om at komme til Kolding og spille på Grindsted og IKAs hold, fordi det giver mig mulighed for at kombinere håndbold med en uddannelse som fysioterapeut. Jeg kan godt lide konceptet for IKA, hvor det elitære er i fokus, og jeg glæder mig til at flytte til Kolding og blive en del af holdet,” siger Hjalmar, der tidligere også har spillet i Himmelev og Roskilde Håndbold.

Hos cheftræner Flemming Pedersen, der også er akademileder for IKA, er der stor glæde over, at Hjalmar Andersen slutter sig til holdet.

”Det er dejligt, at vi kan udnytte synergierne imellem vores IKA-afdelinger, så vi kan forlænge elevernes udviklingsperspektiver samtidigt med, at de kan tage deres uddannelse og bo på IKA. Vi håber at kunne udvikle Hjalmar til næste skridt. Samtidig betyder det, at vi nu råder over tre meget dygtige stregspillere med hver deres kompetencer,” siger Flemming Pedersen.

Scroll to Top