Så er det atter tid til at byde på tophåndbold fra landets næstbedste række, når vores herrer fra GGIF tager imod Otterup på hjemmebane i Lynghallen.
Vi må desværre erkende, at vores spillere aldrig helt fandt løsningen på 7-6 spillet, da de i forrige hjemmekamp tog imod HØJ. Det blev en lunken affære, hvor rutinen fra spillere som Bo Spellerberg og Morten Slundt, fra modstanderholdet, afgjorde kampen.

Efter kampen var der en stor hunger efter at komme i ny kamp og få den kedelige kamp ud af kroppen. Det gjorde vores herre så i fredags, hvor de i de første 40 minutter af kampen på udebane mod TM Tønder, på en svær udebane i helvede syd, overmatchede Tønder mandskabet i alle facetter af spillet. Vores hold viste virkelig prøver på, hvordan de kan spille, når de er oppe på den højeste klinge, og kampen demonstrerede, at alle hold i 1. division får svært ved at følge med, når det sker. De sidste 20 minutter af kampen viste dog også, at alle kampe kan blive vanskelige, hvis vi ikke formår at spille på højt niveau i samtlige 60 minutter.
Det blev til to point, og herrerne er nu godt i gang med sæsonen, der har budt på et svært startprogram.

I 6 runde af sæsonen tager GGIF mod det fynske hold Otterup HK. Et hold der har været finde i flere sæsoner i 1. division, hvor de med stor gejst og fighterånd har tilkæmpet sig mange point – også mod modstandere der på papiret er niveauer over dem selv. Otterup har til i år skiftet ud på flere positioner, hvor trænerposten også har stået for skud. Det skal nok ses som en af grundene til en svær opstart på denne sæson, men drengene fra Grindsted tager ikke let på opgaven, når der står Otterup på kampprogrammet.

Herrerne vil komme på banen med en indstilling om ikke at tabe kampen på fight og vilje. Der er derfor lagt op til kamp, hvor der vil være gang i den, og vi håber derfor meget på at se jer i hallen, så vi kan fejre en lørdag aften med to point til på kontoen!

Vi glæder os til at byde jer velkomne lørdag d. 09.10.21 kl. 16.00 i Lynghallen, hvor vores fangruppe fra Blue Army vil byde op til god stemning i hallen!

Scroll to Top