Nikolaj Svalastog tilbage i Grindsted trøjen

Nikolaj har de seneste to sæsoner været en vigtig brik på herreholdet som både fløj og bagspiller. Før denne sæson drog han imidlertid videre i karrieren og blev tilknyttet ligaklubben BSH som træningsspiller. Efterfølgende har han været en tur i Schweiz hos St.Gallen men nu er han tilbage i Danmark og har valgt at vende tilbage til GGIF.

“Det har været rigtig lærerigt for mig at træne med nogle af de beste spillere i BSH og at prøve mig selv af i en anden kultur i udlandet. Men jeg savner at være en fast del af et hold og er rigtig glad for igen at være en del af det gode fællesskab og træningsmiljø her i GGIF. Jeg har de seneste år afprøvet mig selv som både fløj og bagspiller men føler nu at jeg vil satse på at udvikle mit spil bagved”.

Nikolaj vil være spille berettiget til lokalbraget mod Give hvilket giver GGIF endnu et kort at spille i den hårde kamp om oprykning til 1.division. Træner Flemming Pedersen udtaler: “Vi har jo løbende haft kontakt med Nikolaj og jeg er rigtig glad for at have ham tilbage i truppen. Han løfter træningskvaliteten med sit enorme engagement og kan med sin alsidighed forstærke vores bredde yderligere”

Scroll to Top