Når klubben kommer først

Casper Møller Larsen har i mange år spillet i GGIF Håndbold og ligeledes været ungdomstræner i 3 år. Primært har det drejet sig om ”hyggebold”, da herreholdet spillede i serie 1. Da klubben for over et år siden satsede på at få holdet op i divisionerne, lå det heller ikke i kortene for Casper, at han skulle fortsætte med at spille for klubbens førstehold. Men da opstarten med relativ få spillere, gjorde at man godt kunne bruge en ekstra spiller, var Casper klar på at løse den opgave. Casper var en vigtig brik i at få spillet holdet op i 3.division.

Da projektet startede på år 2 efter sommerferien, var der kommet flere spillere til, og Casper rolle var i højere grad blevet begrænset. Men Casper var klar på at fortsætte. Og det handlede på intet tidspunkt om ham selv. Han ville fortsætte fordi, at han vidste hvor meget det betød for holdet og klubben, at han var med omkring holdet. Til kampene har der ingen spilletid været. Men Casper har alligevel trofast mødt op til alle træninger og kampe og bidraget med humør, hårdt arbejde og altid været klar på at løse de opgaver der var brug for.

Casper begynder på politiskolen i København her til november, og hans engagement i Grindsted, bliver derfor begrænset den kommende tid. Men hans kæmpe indsat i de sidste to sæsoner for hans barndomsklub, fortjener i den grad stor anderkendelse.

På vegne af spillere og ledere på 3.division herrer samt hele klubben vil vi gerne sige tak for Caspers kæmpe engagement – og på gensyn!

Scroll to Top