Masser af børne håndbold i dag

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kl. 8.15 mødte de første hjælpere op i Magion for at gøre klar til dagens stævne. Personalet i Magion havde gjort baner mm klar – stor tak til dem for det – så det var kun små ting, der manglede at blive gjort, inden vi var klar til at tage imod de første mange håndboldspillere.

Anna Thorne og Signe Hjorth startede dagens stævne med en rigtig god opvarmning af alle børnene, så musklerne var varme og pulsen høj, inden de første kampe blev sat i gang.

Kl. 9.30 fortsatte forberedelserne i Lynghallen, hvor en lille flok hjælpere også mødte op for at gøre klar til de hold, der skulle spille der. Igen var Anna og Signe på pletten, da børnene her naturligvis også skulle varmes op.

Fra første fløjt i Magion kl. 9.15 og til sidste fløjt kl. 17.30 blev der i Lynghallen og Magion i alt spillet over 180 kampe – fordelt på ca. 350 spillere (62 hold). GGIF Håndbold stillede selv med ikke mindre end 18 hold.

Der blev kæmpet, svedt, jublet, scoret – og brændt…  på alle baner dagen igennem! Det er en fornøjelse at være vidne til, hvordan børnene nyder at spille håndbold – og hvor meget børnene udvikler sig fra sæson til sæson.

Da sidste præmieoverrækkelse var overstået meldte en flok forældre sig til at hjælpe med oprydningen, så vi alle kunne forlade Magion kl. 18 efter en lang, men dejlig dag i hallen.

For at sådan et stævne kan afvikles, så kræver det en masse hjælpere – og der har heldigvis været mange, der har tilbudt deres hjælp. En stor tak til alle jer. En særlig tak skal lyde til de U14 piger/drenge og U18 piger/drenge, der har forsøgt at agere dommere/vejledere i kampene. Det er ikke en nem opgave, men I tog imod udfordringen og klarede det super godt alle sammen.

Det er fedt at være frivillig i en klub, hvor der altid er opbakning fra mange spillere/forældre, når der er brug for. Det er tegn på den helt rigtige klubånd!

Se masser af billeder fra stævnet – her![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top