Målmand fuldender 2. divisions truppen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Den sidste brik til herreholdet er nu faldet på plads og truppen til den kommende sæson er komplet. Nytilkomne er målmand Rune Norup, som har en fortid i bla.a. Kolding Hk, Svendborg og Ejby hvor han har spillet 2. og 3.division de seneste år. Rune er 23 år og var ungdomsspiller i Kolding IF og tidligere IKA elev og kender derfor flere spillere på holdet indgående.

Træner Flemming Pedersen udtaler: “Rune er en reaktionsstærk målmand som er god til at kommunikere og bidrage med energi til forsvar. Samtidig har han en fantastisk træningsiver og passer dermed perfekt ind i truppen. Det har allerede løftet vores træningskvalitet gevaldigt, at vi har to dygtige målmænd til træning hver gang.

Rune udtaler: “Jeg har søgt et ambitiøst træningsmiljø hvor folk virkelig går til den hver gang, og det må jeg sige jeg har fundet. Jeg har indfundet mig i et godt samarbejde med Christian Wetche og Jan Kristensen og er klar til at levere varen når der bliver brug for det” Rune har været en del af holdet i nogle uger nu og fik sin hjemmebanedebut i torsdagens sejr over Skovbakken.

Til daglig er Rune bosiddende i Vejle med sin kæreste hvor han arbejder som fysioterapeut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top