Så skal vi til det igen!
Næstsidste kamp i Lynghallen inden julepausen. Vores herrer sikrede sig en foreløbige tredjeplads i 1. division, da de vandt på en svær udebane mod Elitesport Vendsyssel.

De skal på lørdag d. 27 kl. 16.00 følge op på den flotte sejr og hive to point mere ind på kontoen, når de møder Roskilde Håndbold.

Roskilde Håndbold er oprykkere til 1. division, men lad jer ikke narre! Truppen fra Roskilde byder på flere spillere, der kan drille alle hold, hvis de rammer niveau. Det kan også ses på tidligere kampe i sæsonen, hvor de har drillet flere af topholdene. Derfor går vores herrer på banen med et stort fokus på at ikke at give de sjællandske modstandere mod på tilværelsen, i en kamp der kommer til at byde på en masse hårdt spil.


Vores herrer ser frem til en landholdspause, hvor de kan komme til kræfterne igen, men først skal der hives en masse point hjem i de sidste kampe. På lørdag venter der en svær opgave, hvor tabellen måske kan snyde. Roskilde ligger i bunden, imens vores hold ligger i toppen. Herrerne er dog bevidste om, at den plads kun bliver givet, hvis de bliver ved med at vinde deres kampe. Derfor ser de frem til at kæmpe for at forsætte den gode stime på hjemmebane og byde jer alle velkommen til en festlig lørdag, hvor der vil være gang i den på banen og lægterne.  

Så hvis du ikke ved, hvad du skal lave på lørdag kl. 16.00, så er du mere end velkommen i Lynghallen, hvor vores trofaste fangruppe Grindsted Blue Army vil lede an, når vores herrer skal hente to point mod Roskilde Håndbold. 

Vi håber alle får en fed kamp.

Venligst GGIF Håndbold

Scroll to Top