Jan Kristensen får ny rolle

Jan Kristensen har spillet i GGIF Håndbold i 20 år. Sidste år fungerede han som træner for andetholdet, men da førsteholdet i starten af sidste sæson stod og manglede en ekstra målmand, trådte Jan endnu en gang til for at hjælpe klubben.

Jan har derfor den sidste halvanden sæsonen støttet op omkring Rasmus Jakobsen i målet uden at få særlig meget spilletid.

I den forgangene uge har 3. divisionsherrerne fået tilgang af målmand Henrik Juulmann, og stod derfor med 3 målmænd på førsteholdet. Derfor har Jan og lederstaben nu besluttet, at Jan træder ind i en rolle i lederstaben, hvor han fortsat kan bidrage med den erfaring og ro, som har været enormt værdifuldt for holdet de seneste sæsoner.

Cheftræner Flemming Pedersen udtaler:
“Jeg er enormt glad for, at Jan fortsætter som en del af teamet. I stedet for at bidrage som andenmålmand, får han nu en endnu tydeligere rolle omkring at være en støttende funktion for holdet omkring kampene. Samtidig fortsætter Jan med at træne med holdet 1 gang i ugen, så han er klar, hvis der bliver brug for det.

Jan Kristensen udtaler:
“ Jeg glæder mig til at fortsat at være med omkring holdet og kunne understøtte samarbejdet mellem Rasmus og Henrik og målmandstræner Johnny Ebbesen”

Vi håber, at vi ses i morgen søndag til hjemmekampen mod Ikast.

Scroll to Top