Herrerne rykker i 1. division

DHF har netop meldt ud, at turneringen stopper på nuværende tidspunkt på grund af COVID-19. Da herrerne ligger nummer 1 i rækken, betyder dette, at de nu officielt kan kalde sig 1. divisionhold til næste sæson.
Herrerne spillede kamp onsdag aften, hvor de med en sejr over Esbjerg nærmest havde sikret sig førstepladsen. Herrerne spillede dog en forfærdelig kamp og tabte fuldt fortjent og skulle derfor stadigvæk vinde de sidste to kampe mod to af rækkens bundhold for at være helt sikker. Da de kom ind i omklædningsrummet efterfølgende, fik de dog meldingen om statsministerens pressemøde, og derfor har man måtte vente indtil i dag for at få en afklaring på, hvad det ville betyde for turneringen.

Selvom oprykningen sker under nogle højest specielle omstændigheder, så ser vi den stadigvæk som yderst fortjent. Rækkens to andre tophold er blevet besejret i begge opgør, og vi har ført rækken gennem hele sæsonen. Vi får desværre ikke nogen fælles oprykningsfest i hele klubben på nuværende tidspunkt, dette håber vi på, at vi kan få afviklet, når Danmark igen er blevet normalt igen. Vi glæder os over, at vi nåede to fantastiske arrangementer med først pokalkampen mod Aalborg foran 1500 mennesker i Magion, og derefter topopgøret mod Rækker Mølle med 700 mennesker i en propfyldt Lynghallen. Herrerne mødes i aften på Alletiders Café og fejrer tingene kl. 18, så godt som man nu kan i disse tider.

Scroll to Top