Håndbolskolen for U10-14 vel overstået

Håndboldskolen for U10 til U14 spillere er netop blev afsluttet efter tre dage med masser af håndbold på programmet. I år havde et udvalg i GGIF Håndbold valgt selv at arrangere skolen, hvor det før plejer at foregå i samarbejde med DHF. Beslutningen om dette er truffet på baggrund af, at udvalget ønskede at få mere indflydelse på blandt andet indholdet og prisen. Det viste sig at være en god satsning, eftersom der blev udsolgt på skolen – hele 69 børn tilmeldte sig skolen, der blev afholdt 24.-26. juni i Magion, Lynghallen samt udendørsarealerne ved Magion.
I år var det som noget nyt spillere fra klubbens bedste herre-hold samt træneren for klubbens bedste damer, der stod for en stor del af træningen. Deltagerne på skolen gav udtryk for, at det var fedt at have nogle andre trænere, end dem de var vant til, da øvelserne var nye og ukendte for spillerne. Det var ikke kun ”nye” trænere på årets håndboldskole – en håndfuld ”velkendte” trænere gjorde også et stort stykke arbejde for at gøre skolen sjov, spændende, lærerig – og lidt hård.
En stor del af de tre dage bestod naturligvis i håndboldtræning i hallerne, men der var også pauser fra den ordinære træning – og i stedet blev der prøvet crossfitness, svømning, håndbold-golf, street håndbold, bowling og løb.

Se billeder fra de tre dage her!

Spillerne og deres forældre er blevet bedt om at melde tilbage, hvordan de har oplevet den første håndboldskole udelukkende i GGIF Håndbold regi, og der er heldigvis mange positive tilbagemeldinger. Nu vil udvalget samle alle disse tilbagemeldinger, så skolen 2018 kan blive endnu bedre. Et par ting er dog sikre – skolen fortsætter i eget regi og udvalget vil igen forsøge at få spillere (og gerne trænere) fra klubbens bedste dame- og herrehold til at træne.
Inden udvalget kan gå helt på sommerferie skal programmet for håndboldskolen for U6-U8 spillere dog på plads. De skal på håndboldskole den 2. og 3. september – også på denne skole har der været mange tilmeldinger, hvor 36 børn har tilmeldt sig.

Scroll to Top