3 dage med masser af håndbold i Magion og Lynghallen er nu veloverstået. Lørdag morgen kl 9.00 tjekkede 80 børn ind i Magion til tøjudlevering og det første træningspas på årets håndboldskole arrangeret af GGIF Håndbold. Alle tre dage blev der løbet, kastet, kæmpet, hygget – og helt sikkert svedt! For at afveksle lidt fra den almindelige haltræning så har børnene også prøvet kræfter med spring gymnastik, yoga, UV håndbold og crossfitness. Uanset hvad der var på skoleskemaet gik børnene friske i gang. Selv på tredjedagen hvor der kom crossfitness på skemaet, blev der kæmpet, så man næsten ikke kunne se, at børnene nu havde været i gang i mange timer fordelt på de tre dage.

Inden skolens afslutning blev der evalueret på håndboldskolen, så der igen næste år kan arrangeres en sjov og lærerig håndboldskole. Børnene var rigtig dygtige til at komme med feedback, så udvalget bag håndboldskolen allerede lige efter sommerferien kan påbegynde arbejdet med at arrangere GGIF håndboldskolerne 2024 – den ”lille” skole i en weekend i januar for U6-U9 og den ”store” skole for U11-U15 lige når skolesommerferien starter.

Håndboldskoleudvalget vil gerne sige mange tak til de mange trænere, der har hjulpet på skolen – uden jer ingen skole! Også en stor tak til de frivillige som har taget sig af nogle praktiske opgaver, som også er nødvendige at løse for at kunne afvikle skolen på en tilfredsstillende måde. Sidst men ikke mindst en kæmpe tak til Blue Water for sponsorat, så vi kan holde deltagerprisen på et fornuftigt niveau, samt til Rema100 der har sørget for, at der var frugt til alle deltagerne alle tre dage.

Vi ønsker alle deltagere og alle andre, der har været en del af håndboldskolen en dejlig sommer. Håber at se jer alle til træning i GGIF Håndbold efter sommerferien.

Scroll to Top