Håndboldskole for U6-U8

Lørdag og søndag blev der afholdt håndboldskole for U6 og U8 spillere – dvs. børn fra årgang 2009-2011. 37 børn havde tilmeldt sig, så der var liv i Magion de to dage. Lørdag startede med fotografering foran Magion, hvorefter der blev trænet en masse håndbold i knap 5 timer. Det tog ikke lang tid, inden børnene havde sved på panden og røde kinder – det samme var tilfældet for staben af trænere, der havde nok at se til med at holde styr på flokken af meget energiske og spilleglade børn.

Søndag formiddag fortsatte træningen, inden børnene skulle i gang med Håndboldprøven – en test hvor det skulle afgøres, om børnene var blevet gode håndboldspillere. Børnene blev delt på 8 hold og skulle konkurrere i bl.a. hurtighed, styrke, præcision, smidighed, koncentration og kondition. Heldigvis bestod alle børnene testen og kunne få overrakt en velfortjent guldmedalje til stort bifald fra de mange fremmødte forældre.

Udvalgsmedlemmerne, der har stået for afholdelsen af skolen, var efter afslutningen meget godt tilfredse med forløbet af de to dage. De fortæller, at børnene har været super dygtige til at gå i gang med de forskellige øvelser, og der har ikke været nogle børn, der undervejs har sagt, at de ikke gad mere. Udvalget har udsendt en mail til alle forældrene, så de kan komme med tilbagemeldinger ift. skolen, så udvalget kan vurdere, om der er brug for ændringer til næste års skole.

Der er taget mange billeder fra de to dage. De kan ses under ’Billeder’ i menulinjen.

Scroll to Top