Vores herre har nu vundet tre kampe i streg ovenpå en hård start på 22/23 sæsonen. De skal forsøge at øge stimen, når de på lørdag d. 26/11 kl. 14:00 tager imod Rækker Møller Håndbold i Lynghallen.

Klubbens hold har lagt flere lag på spillet, hvor de seneste kampe også har vist et større individuel niveau, der har været med til at hive store sejre hjem. Herrerne har i løbet af ugen trænet på at bibeholde momentum i både forsvars- og angrebsspil, hvor fysisk og hurtighed har været nøglepunkter for de gode præstationer.

Det bliver der også brug for, når de skal møde et hold, som de ældre spillere på Grindsted holdet kender særdeles godt. Rækker Mølle har været holdets modstander i flere drabelige dueller, hvor GGIF ofte har trukket det længste strå. Sådan skal det også være på lørdag, og det kræver vilje og udstråling samt en gentagelse af gode og fokuseret præstationer.

For at kunne opfylde det har spillerne brug for netop din hjælp. Vi håber derfor på at se dig i Lynghallen på lørdag d. 26 kl. 14:00, hvor vores spillere har brug for alt den opbakning, de kan få. Vi lover, at der kommer gang i hallen, og det skyldes ikke mindst klubbens egen fangruppe Grindsted Blue Army.

Vi ses til en fed kamp!
GGIF

Scroll to Top