Håndbold Skum 2016

Fredag kl. 16.00 mødte 23 meget glade og energisk børn i alderen 5-8 år op i Magion til håndbold skum. Fra kl. 16-19 skulle de spille håndbold og laver en masse sjov. Til trods for træthed efter en lang skoleuge, blev der løbet, hoppet og skudt med stor energi. Børnene var inddelt i to grupper – en gruppe for børnehavebørn og børn i 0. klasse samt en gruppe for børn i 1. og 2. klasse. Der var stor forskel på, hvad børnene lavede. “De yngste” lavede en masse lege og konkurrencer, hvor de blev udfordret på forskellige måder (fx motorik, balance, boldbehandling og præcision), mens “de ældste” lavede en masse øvelser, der meget tydeligt mindede mere om “rigtig” håndbold (fx prøvede de at spille på den store max-håndbold bane, som de ikke tidligere har spillet på). Da klokken nærmede sig 19, var der ikke meget energi at spore i ansigterne på de 23 børn.

Lørdag kl. 9.00 startede vi igen. Formiddagen startede i samme stil som fredagen var forløbet. For “de små” var højdepunket helt klart legen: “Skyd din træner”… Kl. 11.15 var der frokost, hvor Magion serverede mad for os. Efter frokost var der OL, hvor børnene blev inddelt i 4 hold (de yngste og de ældste blev blandet på holdene). Disciplinerne var lidt alternative, men alle inderholdte elementer, som en god håndboldspiller skal være i besiddelse af (præcision, styrke, balance og hurtighed). Disciplinerne var: Bowling, skyde mål på en skuddug, håndboldgolf, længdekast, hukommelses legen “Kims leg”, balancebane samt to forhindringsbaner.

Dagen blev naturligvis afsluttet med præmieoverrækkelse kl 14. Heldigvis var en masse forældre mødt op til overrækkelsen, så børnene fik følelsen af, hvordan det er at blive tiljublet for sine præstationer.

Trænerteamet udtaler efter præmieoverrækkelsen: “Det har været nogle super gode dage. Det er skønt at se, hvor energiske og glade børnene er, og hvor omstillingsparate de er, når der gennem flere timers træning bliver præsenteret en masse nye og forskellige øvelser. Vi er overbeviste om, at alle børn har haft nogle rigtig gode dage – de har det rigtig godt med hinanden, hvilket er meget vigtigt for, at det hele bliver en succes. Vi er ikke i tvivl om, at de 23 børn er godt trætte, men vi må nok også tilstå, at det er vi trænere også….”

Vi ses igen til træning på onsdag kl. 17 – og til Håndbold Skum 2017!

Se billeder fra de to dage her

Scroll to Top