GGIF henter tidligere ligaspiller hjem

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Den 26-årige højre back og forsvarsspecialist, Rolf Ravn, skifter til sommer til Grindsted GIF i en rolle som spillende assistenttræner. Rolf er født og opvokset i Billund og spillede hele sin barndom for Billund IF. Han var som u18 spiller en del af  Team Grindsted/Billund. Herefter drog han til Kolding for at forfølge drømmen om en professionel karriere. Har var han i 4 år en del af IKA, hvor han samtidig spillede på KIF’s 2. hold i 2. division. Undervejs blev det også til en del kampe på ligaholdet KIF Kolding/København. I 2015 skiftede Rolf til TM Tønder og har i løbet af de seneste 3,5 sæsoner haft en bærende rolle i både 1.division og håndboldligaen. Det er altså en yderst erfaren spiller, der til sommer trækker Grindsted trøjen over hovedet:

”Jeg har de seneste år fulgt holdets flotte udviklingen tæt fra sidelinjen. I forbindelse med etableringen af Talent Billund, har jeg i kraft af min ansættelse her, været meget tæt på miljøet.  Jeg er enormt motiveret af, at være med til at skabe noget helt nyt fra bunden og da jeg fra foråret får en større ansættelse på IKA, var kombinationen med det ambitiøse projekt omkring herreholdet helt perfekt for mig.

Det gør det selvfølgelig bare endnu mere specielt for mig, at det er min gamle klub, og jeg har et stærkt tilhørsforhold til lokalsamfundet. Derfor flytter min kæreste og jeg også hjem til Billund til foråret. Jeg er meget ydmyg omkring min rolle som spillende assistent træner og håber, at jeg at i den funktion kan give noget af min erfaring videre, og bidrage til at holdet kan tage det næste skridt.

Træner Flemming Pedersen udtaler:

”Vi er utrolig stolte af, at en spiller i sin bedste håndboldalder, fra et tophold i 1.division, vælger at komme til Grindsted. Fra starten har projektets ambition været at kombinere kulturbærere med unge talenter og Rolf er om nogen en kulturbærer. Han kender holdets og klubbens værdier og vil ikke bare være en forstærkning på banen, men i sin rolle som spillende assistent vil han kunne løfte de øvrige spillere på holdet, specielt i det defensive arbejde.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top