Førsteholdet forstærkes med divisionsspiller

GGIFs bedste herrer, der har ambitioner om at spille divisionshåndbold fra næste sæson, bliver nu forstærket på højre back-positionen.

Det sker, når 24-årige Daniel Jørgensen til sommer skifter til Grindsted fra Otterup i 1. division. Daniel var i fem år tilknyttet GGIFs samarbejdspartner IKA Kolding – og glæder sig til at træde tilbage ind i det elitemiljø, han var en del af i en årrække. Daniel kender desuden til Grindsted og håndboldklubben, fordi han en overgang var tilknyttet IKAs grundskole i Grindsted.

“Jeg søger et sted, hvor jeg kan få en stor rolle på holdet, og så er Grindsteds ambitioner de samme som mine. Projektet er enormt tiltalende for mig, og jeg håber at kunne bidrage til at spille holdet op i rækkerne og skabe en stærk træningskultur. Derudover betyder det meget for mig at komme tilbage og spille med mine venner og være i et miljø, som jeg kender, og som jeg ved kan udvikle mig maksimalt i,” siger Daniel Jørgensen.

Cheftræner Flemming Pedersen, der kender Daniel fra IKA-arbejdet, glæder sig over tilgangen. ”Det er fantastisk at få Daniel ind på holdet. Han er en stærk kulturbærer, og han har udviklet sig til at blive en fremragende to-vejs spiller. Med ham på holdet får vi en fin balance mellem kulturbærere og udviklingsspillere på et hold, hvor den ældste så vil være 24 år gammel,” siger Flemming Pedersen.

Daniel bor i Taulov med sin kæreste og læser til pædagog i Kolding.

Scroll to Top