Førsteholdet allerede klar til næste sæson

Allerede nu har klubbens bedste herrehold, der fortsat er ubesejret i Jyllandsserien, samlet brikkerne til en slagkraftig og solid trup til næste sæson, hvor ambitionen er at spille med i 3. division.

Først og fremmest har alle i den nuværende trup sagt ja til at fortsætte. Det gælder Emil Larsen (venstre back/playmaker), Rasmus Jakobsen (målmand), Nicklas Bjørn (venstre back) , Thomas Theilgaard (højre fløj/back), Magnus Idorn (stregspiller), Simon Hansen (stregspiller), Jacob Møller (bagspiller), Casper Møller (forsvarsspiller/bagspiller) og Alexander Jacobsen (venstre fløj).

Dertil kommer aftalen med Daniel Jørgensen, der kommer til fra Otterup i 1. division, samt aftaler med en række udviklingsspillere, der skal være omkring holdet.

”Målet med førsteholdet er, at det skal bestå af en blanding af udviklingsspillere, der skal være med i 1-3 år, inden de forhåbentlig kan sendes videre til en ligaklub eller en klub i 1. division, og rutinerede kulturbærere, der enten tidligere har været akademielever hos IKA Kolding eller er lokale spillere, der har viljen, niveauet og potentialet til at kunne være med. Den balance har vi fundet nu,” forklarer cheftræner Flemming Pedersen.

I den kommende tid kan vi løfte sløret for, hvilke udviklingsspillere, der bliver knyttet til truppen.

Scroll to Top