Første IKA fællestræning

Lørdag var der præmiere på IKA fællestræning, som er en træning for klubbens U10 og U 12 spillere, hvor de bliver trænet af trænere fra IKA (Idræts akademiet Kolding). Årsagen til dette nye tiltag er, at en del af samarbejdsaftalen mellem IKA og GGIF Håndbold, som er indgået til denne sæson er, at trænere/spillere fra IKA skal træne klubbens hold 4-5 gange i løbet af sæsonen.
At dømme ud fra fremmødet af spillere – og forældre på sidelinjen – var det nye tiltag en stor succes. Træningen var inddelt i to træningspas – alt efter spillernes alder. Til hver træningspas mødte 30 spillere op. Spillerne fik driblet, skudt og fintet en masse – og der var vist ikke mange, der ikke have sved på panden, da de 5 kvarters træning var overstået.
Efter træningen skulle IKA spillerne, som er blevet en del af klubbens førstehold, spille kamp på hjemmebanen. En del af børnene valgte efter træningen at smutte i Lynghallen og se kampen. Det var en god oplevelse, børnene (og de medfølgende forældre) var ganske imponeret over det høje tempo, der blev spillet. Det ser lovende ud for den kommen sæson.
Det er endnu ikke afgjort, hvornår næste fællestræning bliver afholdt.

Se billeder fra træningen – her

Scroll to Top