Så byder 1. division herrer i Grindsted endnu en gang op til håndboldkamp i Lynghallen lørdag d. 04.02 kl. 16.00, når vores drenge tager imod fynboerne fra Otterup.

Imens herrelandsholdet har haft stort succes til VM, har byens hold knoklet for at stå så skarpe som muligt til sidste halvdel af sæsonen i den næst bedste række.
Det udmøntede sig i forrige weekend i en flot uafgjort på udebane mod rækkens nr. 2 HØJ-Håndbold, hvor GGIF stod med muligheden for at tage derfra med sejren. Kampen på Sjælland viste, at herrerne ikke har tænkt sig at opgive den gode stime, som holdet er inde i.

GGIF har formået at tage revanche fra den svære start, hvor der ikke blev til sejr i de første syv kampe. Grundet starten kæmper holdet stadig i den tunge ende af en jævnbyrdig tabel, hvor mange hold ligger i midterfeltet.

Grindsted kan med en sejr over Otterup kigge op af, men drengene ved, at det ikke bliver nogen nem omgang. Kampene mellem de to hold har ry for at være jævnbyrdige, og det var første kamp også, hvor modstanderne løb med sejren.

Otterup er kendt for at være et hårdt kæmpende hold, der aldrig giver op, og det pres skal GGIF kunne modstå. Vores hold vil gøre alt for at bevise, at de også kan spille godt på hjemmebane foran et vildt publikum i Lynghallen, hvilket ikke har lykkedes i år.

På lørdag d. 04.02 kl. 16.00 i Lynghallen kommer det til at ske, så vi håber, at du vil være med til at dele den oplevelse med resten af tilskuerne, når klubbens egen fangruppe Grindsted Blue Army hjælper Lynghallen på vej.

Scroll to Top