Endnu en bagspiller klar til førsteholdet

Førsteholdet fortsætter med forstærkninger frem mod næste sæson, hvor GGIF træder ind i divisionsrækkerne. Den nyeste spiller på holdkortet er således Nikolaj Svalastog. Nikolaj er årgang 99 og er teknisk set stadig U18-spiller i næste sæson, men har valgt at søge udfordring i seniorrækkerne allerede.
”Det er et godt spring for mig i forhold til både det fysiske og det mentale. Jeg vil gerne udvikle mit fysiske spil, og i seniorrækkerne bliver det for alvor prøvet af, og det glæder jeg mig til. Samtidig er der på holdet lagt stor vægt på den individuelle udvikling, og det ser jeg meget positivt på,” siger Nikolaj.
Nikolaj har været tilknyttet GGIF’s samarbejdspartner IKA Kolding i 3 sæsoner og har derudover også fået debut på det danske u18-landshold. Med tilgangen af Nikolaj mangler der kun en makker til Rasmus Jakobsen i målet for at truppen til den kommende sæson er komplet. Nu venter der to turneringskampe og pokalbraget mod BSV d. 5 april, inden Grindsted-spillerne kan holde en kort pause, inden de tager hul på forberedelserne til den kommende sæson.

Scroll to Top