En helt almindelig onsdag…

Hvis man kommer forbi trappen ned til DJS arenaen en onsdag kort før kl 17, så vil man blive mødt af en flok ivrige børn, der løber omkring, mens deres forældre forsøger at holde styr på tasker, skiftetøj og drikkedunke…

Går man med ind i arenaen, når klokken netop har passeret 17.00, vil mange nok tænke: “Sikke et kaos”…. Rundt i arenaen løber alle disse børn, mens en flok flittige forældre sætter mål op, og 10-12 trænere får delt børnene ind i de respektive aldersgrupper, så alle børn i løbet af meget få minutter er klar til dagens træning.

Hvad der udefra kan ligne kaos, hvis man ikke før har været til stede i Magion på dette tidspunkt på en helt almindelig onsdag – er det noget helt andet for de børn og trænere, der er på banen. For dem er det bare starten på håndboldtræningen for børn i alderen 3-8 år! Børnene har det sjovt og nyder det – og det samme gælder trænerne!

I skrivende stund er der tilmeldt 85 børn i denne gruppe, og man må sige, at fremmødet for disse håndboldspillere er meget stabilt. Til træning i dag på denne helt almindelige onsdag var hele 81 børn ud af de 85 tilmeldte mødt op, og dertil kommer, at der var yderligere 11 børn, som var med til træningen i dag for at finde ud af, om håndbold også er noget for dem.

Hvis ikke man allerede har oplevet dette imponerende syn, så kig forbi på en helt almidelig onsdag kl. 17.00 og oplev, hvordan knap 100 børn og 10-12 trænere har det fedt med den sport, som de alle elsker.

Og hvor er vi heldige med at have Magion, der kan rumme den store gruppe af børn (og forældre på tilskuerrækkerne)!

Scroll to Top