Kære allle

Nu er det tid! Byens hold er ved at nå sæsonens afslutning og hvilken afslutning! Kamp nr. 2 i oprykningsspillet til den bedste håndboldrække står for døren, og vores herre tager imod HØJ Elitehåndbold, der desværre vandt først kamp i Ølstykke med cifrene 28-22.

Derfor skal GGIF på banen søndag d. 1. maj kl. 16.00 i Lynghallen for at tvinge oprykningsspillet ud i en tredje kamp, når det eneste der gælder, er en sejr for vores hold. Vores herre har været ramt af flere skader i afslutningen af sæsonen, og det kunne også ses i første kamp, da holdet var draget mod Sjælland uden Bjarke Nybo og Daniel Jørgensen. De er garant for mange af holdets mål i angrebet, og det var også der GGIF havde de fleste problemer, da de stod tilbage med et nederlag efter de 60 min.

Holdet kæmpede en brav kamp, og de formåede også at ryste modstanderne fra HØJ, da de lagde godt ud med hårdt forsvarsspil og klogt angrebsspil. Senere i kamp var det dog tydeligt, at de nye angrebskonstellationer ikke havde haft mange minutter sammen på banen, og HØJ fik trukket fra, da tekniske fejl blev straffet prompte.

En ny træningsuge har givet herrerne mulighed for at fokusere på at få angrebet til at fungere, og det synes at være lykkedes. Holdet er klart og øjner gode muligheder for at få skabe en 3. kamp.

Der er lagt i kakkelovnen til en stor fight, hvor byens hold vil gøre alt for at kunne fejre en sejr i en proppet Lynghall. Holdet har derfor brug for al den opbakning, de kan få, og vi håber derfor at se netop dig i Lynghallen på søndag d. 1. maj kl. 16.00, når holdet går på banen i deres vigtigste kamp i sæsonen!

Klubbens egen fangruppe Grindsted Blue Army vil stå klar til at få taget til at lette i Lynghallen.

Vi ses!
GGIF

Scroll to Top