Kære alle
Efter en længere julepause skal vores herrer igen i gang med håndbold i Lynghallen. Grundet covid-19 går vores hold ind i en travl periode, hvor næste uge byder på hele tre kampe i landets næstbedste række.

Lørdag d. 22.01 kl. 16.00 tager GGIF imod AJAX på hjemmebane i Lynghallen. Det er en spændende kamp at starte anden halvdel af sæsonen ud med, da vores herre indtager 4. pladsen og Ajax indtager 5. pladsen. Første kamp mod københavnerholdet endte med en to målssejr til Ajax efter en kamp, hvor vores drenge havde styr på modstanderen i store dele af kampen. Derfor er julepausen blevet brugt for Grindstedholdet på at forberede sig til det vigtige opgør, hvor der især er fokus på nogle af modstanderens individuelle kvaliteter. Modstanderen har haft store udsving i løbet af første halvdel, men når de rammer deres topniveau, hører de til blandt toppen af rækken.

Det gør vores hold også, men de er klar over, at det kræver stor disciplin og kynisme at bibeholde kvalitet, når holdene skal mødes for anden gang. Holdene har dannet sig erfaring i forhold til modstanderne fra første kamp, og derfor kan kamp to byde på nye taktiske tiltag.

Vi håber derfor, at du vil komme og støtte drengene i forsøget på at holde fast i toppen af 1. division, når de lørdag d. 22.01 kl. 16.00 i Lynghallen skal spille en kamp, der meget vel kan være med til at definere, hvor byens hold skal befinde sig i tabellen, når sæsonen er slut.

Vores egen fangruppe Grindsted Blue Army vil være at finde i hallen, når I tilskuere skal være 8. mand på holdet, så vi kan få den sejr hjem!

Vi glæder os til at se jer.

Scroll to Top