Så kan vi igen byde på håndboldkamp fra landets næstbedste række, når vores herre fra GGIF tager imod IK Skovbakken i 8 spillerunde. Holdet kommer fra en overbevisende sejr i Odder, hvor hjemmeholdet blev udspillet i en halvleg, hvor de kun formåede at lave otte mål, så kampen var afgjort efter de første 30 min.

Sæsonen har indtil videre budt på sprudlende spil og stor vilje fra Grindsted drengene, og de takter skal være på plads igen, hvis det skal give to point mod det århusianske mandskab. Holdene indtager en delt fjerdeplads i stillingen, og med en sejr kan en af holdene slå et lille hul ned til konkurrenterne lavere i tabellen. Det vil vores herrer gøre alt for, at det bliver dem. Opgaven bliver svær, da stillingen som sagt ikke lyver, og IK Skovbakken ligesom vores hold har haft en god start på sæsonen. Det århusianske hold voldte også GGIF problemer sidste år, hvor det blev til et nederlag i Århus og en 1-måls sejr i Lynghallen. Skovbakken er et mandskab, der qua studiemiljøet i byen har mange udskiftninger i truppen fra sæson til sæson. En ting er dog sikkert – vi møder altid et hold, der er klar til at kæmpe for hver en bold, og så er de gode til at presse deres modstandere med en variation i spillet, der blandt andet byder på et offensivt forsvar.

Vi håber meget på at se netop dig i hallen på lørdag d. 23.10 kl. 16.00, hvor vi garanterer en intens kamp om de øverste pladser i 1. division. Vores herrer har brug for alt den opbakning, de kan få, når de byder IK Skovbakken op til dans. Der vil blive gang i hallen, hvor tonen altid bliver slået an af klubbens egen fangruppe Grindsted Blue Army.
Så hvis du har lyst til at se god håndbold og være en del af en fed lørdag eftermiddag, så er du velkommen i Lynghallen lørdag d. 23.10 kl. 16.00.

Vi håber meget på at se så mange som muligt i hallen, og vi ønsker jer alle en god kamp!

Scroll to Top