Donation fra Sydbanks Fonden

Bruno Jochumsen, der til daglig er filialchef i Sydbank i Grindsted, mødte i går op i Magion i forbindelse med at 1. div. herrer spillede hjemmekamp. I pausen gik Bruno til microfonen…:

“Udover at være bankmand i Sydbank, har jeg også et fritidsjob som ”en slags julemand” for Sydbanks Fonden, og det er da også i det ærinde, jeg bryder ind her i pausen i dag i 1. divisionskampen i Magion mellem GGIF Håndbold og HEI Skæring.

For nogle måneder siden fik Sydbanks Fond nemlig en ansøgning fra holdets træner, Flemming Pedersen, der på vegne af GGIF Håndbold, bl.a. skrev:

– Ansøger er GGIF Håndbold i Grindsted, som er en forening, der har hold fra U4 til senior og har ca. 400 medlemmer i alt. GGIF Håndbold har en lang tradition for børne og bredde håndbold, men har de seneste år også ønsket at skabe plads til kommunens unge talenter, som vil lidt mere med deres sport. Den foreløbige kulmination på projektet har været, at klubbens bedste herrehold er rykket op i den landsdækkende 1.division. Altså Danmarks næstbedst række. Hertil kommer, at U19 Liga holdet sidste år blev nr. 8 i hele Jylland. Det betyder, at klubben efterhånden er nået et niveau, hvor der stilles større krav til trænings setuppet. Derfor søger vi penge til testudstyr – og det er altså ikke Covid 19 testudstyr, selvom det vel også kunne være nok så relevant,  men derimod udstyr der kan måle spillernes fysiske udvikling. Udstyret vil kunne bruges helt nede fra u15, og vi kan dermed følge spillernes udvikling frem mod deres senior-tid.

Flemming fortsatte ca. sådan her – næsten i bedste Lykkehjul stil: ”Hvis vi lander på gevinstfeltet, vil vi gerne købe for 26.000 kr. udstyr, der kan måle springhastighed,  for 22.000 kr. udstyr, der kan måle springhøjde, og så vil vi gerne bede om for 13.000 kr. udstyr, der kan måle spring fra stående og spring med tilløb. Udstyret vil kunne holde i mange år og vil også kunne lånes af andre foreninger og idrætsgrene i kommunen.

Som lokal Sydbank chef blev jeg spurgt af Sydbanks Fond, om jeg kunne anbefale bevilling af sådan en ansøgningen til glæde for idrætslivet i lokalområdet, og det kunne jeg HELT BESTEMT.

Så nu er jeg mødt op for at overrække en donation med håb om, at Grindsted også fremover kan byde på Tophåndbold – til glæde for spillerne, klubben og ikke mindst alle jer trofaste tilskuere, der bærer holdet frem”.

På vegne af GGIF Håndbold rejste Michael Steen-Andersen sig og kunne tage imod en tidlig julegave fra Sydbank og Sydbanks fond på 60.000 kr. til indkøb af testudstyr.

Scroll to Top