Lørdag morgen den 3. december kl. 9.00 kom de første frivillige og hjalp med at gøre banerne klar til knap 200 forventningsfulde børn i alderen 5 – 11 år.

Kl. 10 startede stævnet med fælles opvarmning for alle spillere, som blev styret af unge frivillige fra GGIF Håndbold med støtte fra DGI konsulenten Anne.

Så var de forventningsfulde spillere klar til at spille kamp. De første kampe, som blev afviklet, var U5, U6, U7 samt U9 begynder, som blev spillet på minibanen. Børnene gav den max gas på banerne, og de øvede sig i at kaste og gribe samt at skyde på mål. Trænerne og vejlederne var gode til at guide børnene, så de fik en god oplevelse på håndboldbanen. Børnene blev dog indimellem forstyrret af maskotten ”Diggi”, der under kampene kunne finde på at stille sig på mål og agere målmand. Dette fik smil på læberne hos børnene og gav dem nogle skøre og sjove oplevelser. Imellem kampene var det også muligt at hilse på ”Diggi” og få et kram eller highfive, hvis man havde lyst til dette.

Senere på dagen skulle der spilles på kortbanen i rækkerne U9 – U11, som spiller maxtotal håndbold. Her var dog lidt styrke- og højdeforskel på nogle af holdene, men trænerne på de respektive hold, var gode til at komme på løsninger, som havde indvirkning på spillet. Såsom at der ikke spilles med overlægger på det ene hold, og der må være en ekstra spiller på banen. Alle hold kæmpede flot ud fra deres håndboldmæssige færdigheder og lod sig ikke slå ud af målforskellene på holdene.

Som afslutning var der præmieoverrækkelse for alle hold. DGI havde sponsoreret en slikpose til alle spillerne, som blev udleveret af maskotten ”Diggi”.

For at kunne afvikle børnestævnet er der brug for en masse frivillige. Derfor vil vi gerne takke alle de forældre, som hjalp med at gøre banerne klar til kamp, varetage dommerbordstjansen samt oprydning efter stævnet. Stor tak til alle de børnetrænere der var med til stævnet, som hver onsdag er med til at give over 100 børn gode oplevelser med håndbolden.

En særlig tak skal gå til Anders Gøbel og Signe Strebel, som hjalp med at vejlede/dømme holdene på kortbane. Igen i år en kæmpe tak for hjælpen til Frederik Rahbek, der udover at være træner for sit eget hold, hjalp med at dømme maxtotal håndbold og gav børnene til stævnet en sjov oplevelse med maskotten ”Diggi”.
Dejligt at have mange unge mennesker i klubben, der allerede i en tidlig alder er klar til at yde en kæmpe frivillig indsats, som er helt grundlæggende for at GGIF håndbold kan eksistere.

Vi ser frem til endnu et godt børnestævne i Magion til næste sæson.

Se masser er billeder fra stævnet her.

Venligst Børneudvalget.

Scroll to Top