Lørdag kl. 14.00 mødtes 24 U9 piger og drenge i Magion med fuld oppakning til et døgn i Magion/Lynghallen.
Efter udpakning af luftmadrasser og soveposer gik turen til Lynghallen. I bedste supporter stil klappede de 24 børn 1. div. spillerne igennem opvarmningen – det er vist første gang, at herrerne har haft så meget støtte gennem opvarmningen. Det lykkedes nogle af børnene at få en high-five fra enkelte af spillerne under opvarmningen – fantastisk at se lysene i øjnene på børnene…

Indløbet var som altid en kæmpe oplevelse for børnene – det tager ikke mange sekunder, men det er alligevel noget, som børnene meget gerne vil være med til.
Om det var forløbet af kampen, der gjorde, at man af børnene valgte selv at spille bold i gangen i stedet for at se kampen vides ikke, men da kampens sidste fløjt lød var børnene straks klar til at løbe på banen for at jagte autografer. Herrerne gemte skuffelsen over resultatet og gav sig god tid til at skrive autografer på mange af børnenes håndboldsko! Da autograferne var i hus, gik vi tilbage til aftensmaden i Magion. Herefter stod programmet på spring og leg i det nye springcenter – for de fleste var det første besøg i det nye center, og det vakte stor glæde.

Resten af aftenen gik med leg, boldspil, kort- og brætspil – og ikke mindst hygge!
Mod al forventning blev der hurtig ro, da det blev sengetid – mon ikke alle børn var trætte efter en dag med masser af gode oplevelser og samvær med håndboldvennerne?  
Efter morgenmad søndag blev børnene hentet – for at tage til turneringskampe i henholdsvis Billund, Torsted og Gedved…

Tak til de forældre der hjalp med at afholde arrangementet og tak til deres trænere Anna, Nanna, Nikolaj og Christoffer for at komme og lege med børnene lørdag eftermiddag/aften – I var med til at skabe en mindeværdig oplevelse for de 24 børn!

Scroll to Top