Årets damespiller 2016/2017

Efter et par år uden at der er blevet kåret årets bedste dame- og herrespiller på klubbens 1. hold, så forsøger klubben at genskabe traditionen, som kan spores helt tilbage til 1973, hvor de første spillere blev kåret. På hjemmesiden under “Foreningen” kan vælges “Prismodtagere”, hvor alle tidligere kårede spiller fremgår.

Kåringen er årets spiller er foretaget af trænerne på de to 1. hold – henholdsvis Vibeke Andersen og Flemming Pedersen. Årets damespiller blev kåret inden sidste turneringskamp i Lynghallen, mens årets herrespiller kåres den 5. april, når holdet møder BSV i Magion i pokalturneringen.

Årets damespiller 2016/2017:
“Et fantastisk hold bestående af tolv talentfulde og seje tøser, der har vist, at GGIF har nogle damer, der er værd at satse på i fremtiden. Derfor har det også været svært, at skulle fremhæve en spiller fremfor de andre, som har gjort sig særlig bemærket på 3. div. holdet – MEN en spiller har dog vist fra første træning, at hun bare vil dette holde ved at gå foran på sin egen rolige facon – mangen en modstander vil ønske, at det også var tilfældet på banen, da hun  nemlig er en klippe i forsvaret og udfordrer et hvert forsvar med sit hurtige antrit og direkte spil.  Hun har stort set været til alle træningerne gennem sæsonen, og hver gang med en stor træningsintensitet,  som absolut er enhver træners drøm at arbejde med. Hun omgiver sig med en naturlig respekt omkring sin person, så når hun siger noget bliver der lyttet til hende.
Hun har udtalt: “Blå mærker går væk, men det gør 2 point ikke”! Dette er meget beskrivende for hendes tilgang til håndbolden – og så er hun en af de nye piger.
Vi håber, at I alle må få mange flere kampe at se, hvor Maja Rasmussen viser sit store potentiale”.

 

Scroll to Top