Årets rookie, årets træner og energipokalen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Årets rookier

Denne unge mand har været en del af Grindsted Håndboldklub siden han var helt lille. Som børne og ungdomsspiller. Nu har han som ung også taget trænergerningen til sig. Det har vi i denne sæson haft stor glæde og gavn af.

Han har formået gennem hele sæsonen at være der for sine spillere til hver træning og mange kampe. Kun forhindret, når han selv skulle spille. Han har formået fra første træning at skabe respekt omkring sig. Han har lært spillerne at lytte efter, når øvelserne skulle forklares… Her skal siges, at spillerne er blevet rigtig gode til at tage armstrækkere…

Han tager stor del i træningen, forbereder sig og viser øvelserne for sine spillere. Han forklarer og viser dem hvad de kan gøre anderledes, så de hele tiden rykker sig. Det er tydeligt for spillerne, at han forventer noget af dem. Han er meget pligtopfyldende, møder til tiden og tager stort ansvar som hjælpetræner. Både på og udenfor banen. Det kommer ikke bag på mig, at denne unge træner er i stand til at varetage træningen selv. Selvom hans mor var lidt bekymret i starten af sæsonen over, at der ikke var andre voksne tilstede i hallen.

Sammen med spillerne er han en rigtig drengerøv. Der høres højt musik med spillerne efter kampene i omklædningsrummet, også selvom de har tabt. Han spiller bold, leger og anvender masser af humor sammen med dem. I weekenden er han altid i hallen, hvor han er frisk på at drible ned på banen, og skyde på mål sammen med de andre børn i hallen.

Derfor vil jeg meget gerne indstille Kristian Holm, som årets ung træner 2019 for U10 drengene.  Det har været en fornøjelse at træne sammen med ham. Ham kan man altid regne med, denne anerkendelse fortjener han.

Årets energipokal

Går til en stille og smilende person, som ikke er meget i rampelyset. Personen er meget vellidt og yderst hjælpsom samt meget struktureret i sit arbejde for klubben. Personen har i mange år været med til at det praktiske omkring klubben mht. til trøjer, isposer, tape m.m.

Står klubbens trænere og mangler noget, er personen altid klar med hurtig levering, ellers kan man altid komme forbi privaten og hente eller aflevere ting. Det er en fornøjelse at kunne give prisen i år til Trine Borg, årets energipokal.

Årets træner

I en tid hvor vi mister rigtig mange breddespillere i den her aldersgruppe, har denne træner formået at skabe en perfekt blanding af seriøs træning og stærkt sammenhold. Oveni har der været et imponerende højt træningsfremmøde, samtidig så fortsætter tilgangen af spillere til dette hold. Drengene på U18 hold 2 sætter stort pris på hans arbejde. Det samme gør klubben og det har været en fornøjelse at følge holdet og træneren i hallen. Årets træner er Magnus Nørlund[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row top=”10px”][vc_column][vc_single_image image=”24944″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top