Årets leder/træner, årets rookie og energipokalen

Traditionen tro, så uddeles 3 priser ved sæsonafslutningen. Det drejer sig om:

Årets leder/træner: Modtageren skal være en ulønnet leder i GGIF Håndbold, som gennem en årrække har gjort et stykke arbejde som træner, holdleder eller bestyrelsesmedlem.

Årets rookie: Denne hæder gives til en ny træner, som har gjort det helt usædvanligt godt.

Energipokalen: Modtageren af pokalen skal være et medlem af GGIF Håndbold, som har vist stor energi og en utrættelig indsats enten i sit træningsarbejde eller som leder. En energi som er usædvanlig i sin form – men som kan inspirere andre.
Pokalen kan gives til en spiller eller en leder, som har anvist træningsmetoder eller arbejdsindsats, der kan spare energi og dermed frigøre ressourcer til andre ting.

 

Årets leder/træner – 2017/2018: Henrik Jensen

Årets leder gør et stort stykke arbejde i at få alle drenge med. Han hjælper dem med at træne på en sjov måde, han giver dem en god oplevelse når de er ude til kamp uanset om de taber eller vinder. Han får altid det bedste frem i dem allesammen, og han er en meget rolig mand, der får alle med.

 

Årets rookie  – 2017/2018: Signe Hjorth

Vedkommende er meget ansvarsbevidst, dvs hun påtager sig et stort ansvar til træningerne og hun tager med til alle de kampe hun kan. Hun er dedikeret og en rigtig god hjælp for de voksne trænere.

 

Energipokalen – 2017/2018: Ole Jensen

Det der går igen hos årets vinder er: den mand man ikke ser, men som ligger et kæmpe stykke arbejde i klubben. Han sidder i udvalg, han er træner og han tager altid flere tjanser til arrangementer, han er manden der aldrig siger nej til at hjælpe.Mange er nok ikke klar over alt det arbejde han ligger i klubben, derfor er det også rigtig rart at kunne give ham denne her pris.
Han har gode ideer, et godt humør og en positiv indstilling.

 


Scroll to Top