Årets herrespiller 2016/2017

Træner Flemming Pedersen beretter følgende om valget af årets spiller 2016/2017:
“Det har været svært at udvælge den spiller, der skal kåres til årets spiller, da flere af holdets spillere er berettiget til titlen – særligt to spillere kandidere til titlen! Valget er dog truffet, og det faldt på en spiller, der har en meget afgørende rolle for holdets succes på banen. Han har gennem hele sæsonen præsteret på et imponerende højt niveau. På banen er han kendetegnet ved, at han udviser en enorm ro og meget stor koncentration, hvilket får ham til at fremstå som en meget rutineret spiller – trods en alder af kun 20 år!
Det er ikke kun på banen, at han viser den rette indstilling – dette gælder også udenfor banen, hvor han altid spiller op, når klubben har brug for hans hjælp. Det gælder fx når der arrangeres lørdags-træning for klubbens børne- og ungdomshold samt ved afviklingen af håndboldskole, hvor han har været en fast del af trænerteamet de seneste år. Også i trænerrollen fremstår han meget rutineret, og han har en fantastisk tilgang til børnene/de unge, som får dem til at præstere det bedste de kan.
Vi håber, at han fortsat vil være at finde på klubbens herre-hold i de næste mange sæsoner – som en meget sikker og vigtig sidste skanse mellem målstængerne. Årets herrespiller 2016/2017 er Rasmus Jakobsen”.

Scroll to Top