Årets dame- og herrespiller

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Årets damespiller: Emma Rasmussen

“Nogle gange er det en fantastisk og forholdvis let opgave at skulle finde årets spiller på et hold. I år har det været umådeligt svært – men på den anden side er det et jo fantastisk  og et privilegium at have svært ved det, da vi har et hold, hvor alle burde blive kåret. Når nu ikke årets spiller kan ændres til årets spillere, så er valget faldet på en spiller, der er tæt på at være enhver træners drøm:
Gennem de sidste par sæsoner har jeg flere gange tænkt – mon der er norske gener i hende, og hvorfor nu det? Tidligere har jeg trænet et sted med flere norske spillere, hvor det der var kendetegnede for dem var: At de altid var loyale og positive, og desuden skulle der utrolig meget til, inden de meldte afbud til træning/kamp – og stod det til dem, ville de gerne træne hver dag.

Sådanne spillere er har vi flere af på holdet, men en har været helt speciel og kendetegnede ved:

  • stor forbruger af tape, der kun til dels afhjælper smerterne i albuen
  • har udviklet sig til at blive en central forsvarsfigur
  • har stort set 100% spilletid på banen
  • leveret flere god kampe, hvor venstre hånden har lynet
  • altid klar til en omgang træning uanset tid og sted
  • skader ingen hindring – ” kun en forstuvning, så jeg kommer til træning i morgen”
  • influenza, øjenbetændelse og forstuvet fod – selvfølgelig kommer hun til kamp og spiller stort set hele kampen.
  • Er en hård men retfærdig bødekassemester
  • og jeg kunne blive ved…

 

Kære Emma – tillykke med kåringen, der bestemt er velfortjent og  som måske kunne få dig til at overveje endnu en sæson i Grindsted og fylde en bil med andre fantastiske spillere som fx Emma og Michelle”, udtaler holdets træner Vibeke Andersen.

 

Årets herrespiller: Nicklas Bjørn Jensen 

“Nicklas er valgt som årets spiller, da han på fornemmeste vis repræsenterer de værdier, vi gerne vil stå for, og på grund af den flotte udvikling han har haft over de seneste sæsoner. Han har været en bærende spiller hele vejen fra serie 1 og til idag, hvor vi har etableret os i 2.division. Han har udvist en forbilledlig træningsvillighed, og han har gennem sin nysgerrighed på at dygtiggøre sig hele tiden lagt lag på sit spil. Samtidig er Nicklas en person, som også har klare holdninger udenfor banen og tør give sin mening til kende. Det er ingen hemmelighed, at han har været i spil som årets spiller de seneste sæsoner også, og derfor er det helt naturligt, at han nu bliver belønnet for summen af hans flotte arbejde de seneste år”, udtaler holdets træner Flemming Pedersern om valget af årets herrespiller.

 

Se listen over de tidligere kårede dame- og herrespillere – her! 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top